keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Turistina mätsärissä

Suunnilleen kolme viikkoa takaperin päätin extempore lähteä Feetun kanssa turisteilemaan mätsäriin. Hieman jännitti kuinka koira tulee suoriutumaan, sillä se matkasi bussilla vasta toista kertaa elämässään, eikä ollut muita koiriakaan pahemmin moikkaillut, varsinkaan näin hirmu paljon sitä suurempia. Mutta mitään syytä hermoiluun ei lopulta ollut. Feetu käyttäytyi aivan super hyvin, ei ärhennellyt kennellekään tai hukannut korviaan, vaan kulki nätisti ja osasi rauhoittua. 

Melkein tunnin kestäneen bussimatkan ja pienen (työmaasta johtuvan) harhailun jälkeen saavuimme Koneen kentälle, Helsingin Munkkiniemeen. Kentällä Karkki odottikin jo meitä, joten annettiin koirien nopeasti moikata ja suunnattiin pienelle kävelylle, mätsärin alkuun kun oli vielä melkein tunti aikaa. Lenkin aikana katseltiin valmiiksi kivoja kuvauspaikkoja, sillä pitäähän koirista muutamat yhteiskuvatkin vihdoin saada!

Hieman ennen mätsäreiden alkua paikalle alkoi valua yhä vain enemmän porukkaa, joten leiriydyttiin tavaroidemme kanssa toisen kehän lähistölle ja jäätiin odottelemaan. Karkin ja Liljan päästyä pois kehästä lähdettiin pienen matkan päähän puistoon kuvaamaan koiria. Napattiin muutamat yhteiskuvat Feetusta ja Liljasta, sekä yksittäiskuvia kummastakin. En voi katsoa hymyilemättä näitä kuvia, oli hauska reissu ja onhan noiden kokoerokin aika hulvaton.
(c) Karkki 

2 kommenttia: