lauantai 27. toukokuuta 2017

Edistystä

Kuten jotkut ehkä muistavatkin, Feetu kävi lopputalvesta muutaman kerran koirauimalassa, uimista kun sille ja sen kyynärille oli yksi jos toinenkin suositellut. Kovinkaan onnistuineita reissuja nuo eivät kuitenkaan olleet, vaikka paikka itsessään oli hieno ja työntekijät oikein mukavia. Feetu ei tykännyt ollenkaan, eikä niiden kolmen kerran aikana mennyt kertaakaan itse veteen, vaan se täytyi nostaa jokaisella kerralla.

Muutenkin ollaan eletty siinä uskossa että Feetu nyt vain inhoaa vettä, eikä siitä muuksi muutu. Se kun ei ollut ikinä ennen edes mennyt veteen omasta tahdostaan. Viikko sitten tapahtuikin yllättävää edistystä, kun käytiin koirarannalla pitkästä aikaa. Feetu seurasi ensin minua veteen ja sen jälkeen nouti keppiä matalasta vedestä aivan innoissaan. Vieläkään ei uskalla lähteä pidemmälle kuin missä jalat ylettävät pohjaan, mutta vesipelko taitaa olla takana. Niin hieno pieni!

Viikon kuluttua ollaankin jo lomalla ja ehditään käydä rannassa vaikka joka päivä jos siltä tuntuu. Sitä ennen kuitenkin vielä viimeiset kokeet ja muut velvollisuudet pitää hoitaa pois alta.

2 kommenttia:

  1. Feta pieni, kyllä se siitä vielä veteen tykästyy. Voivat sitten Liljan kanssa riehua yhessä rannalla 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeep kyl tää tästä ja sit viedään nää uimaan 8)

      Poista