lauantai 17. syyskuuta 2016

Arkea ja ajatuksia

Blogi on ollut todella ulkoilu ja estekilpailukeskeinen, ja kun niitä ei ole ollut on postailukin jäänyt vähemmälle näiden tekosyiden varjolla. Päätin kuitenkin alkuviikosta kaivaa kameran kaapista pölyttymästä ja unohtaa tarpeen kauniista kuvista joissa kanit juoksevat nurmikolla tai videoista täydellisistä kisaradoista. Päätin ottaa kuvia normaalista arjesta ja siitä mitä täällä oikeasti tapahtuu.

En halua kirjoittaa blogia joka pyörii vain kilpailujen ja lyhyiden ulkoiluhetkien ympärillä, sellaiset postaukset ovat toki kivoja, mutta niiden ulkopuolelle jää kaikki muu, meidän oikea arki. Sen takia poistin mm. tapahtumakalenterin blogistani. Haluan käydä tapahtumissa silloin ja niin lyhyellä varoitusajalla kuin huvittaa. Haluan myös kirjoittaa tai jättää kirjoittamatta tapahtumista, ilman että olisin luvannut seuraavan postauksen koskevan juuri joitakin tiettyjä kilpailuja.

Blogin ulkoasu (ja koko blogi muutenkin) on junnannut paikoillaan jo reippaasti yli vuoden. Se tulee varmasti muuttumaan heti kun saan kaivauduttua ulkoisen kovalevyn ja muokkausohjelmien ääreen täältä läksypinon alta. Siihen saakka voimme hyvin kestää tätä, kuten olemme tehneet jo yli viimeisen vuoden ajan. Nyt vihdoin niitä kuvia! 2 kommenttia: