perjantai 26. elokuuta 2016

Is this the real life?

Ihan ensimmäisenä pahoittelut lähemmäs kuukauden pituisesta postaustauosta. Vasta muutama päivä sitten tajusin viimeisimmästä postauksesta olevan jo aivan liian kauan. Nyt on kuitenin korkea aika kirjoitella tännekin jotain ja päivitellä meidän kuulumisia.

Hieman ennen elokuun puoltaväliä aloitin uuden koulun. Matkaa yhteen suuntaan on melkein tunnin verran ja päivät ovat pitkiä, joten se on syönyt paljon aikaani. Muuta valittamista koulusta ei kuitenkaan ole, vaan olen viihtynyt todella hyvin ja tuntuu jo täysin luontevalta lähteä kouluun tuntia ennen alkamisaikaa ja istua aamut täpötäysissä julkisissa kulkuvälineissä.

Kanien kanssa arki on sujunut normaaliin tapaan ja luojan kiitos ne ovat antaneet minun nukkua yöllä rauhassa (mikä oli kesällä vielä ongelmallista). Uusia kuvia minulla ei kuitenkaan vieläkään ole antaa, sillä ajanpuute ja pelkät sisätilat eivät ole innostaneet kanien kuvailuun. Kuten monet varmasti tietävätkin, ei mene kauaa kun kisat jo taas jatkuvat ja varmasti mekin tulemme vielä kisailemaan, sen verran kun ehditään. Vielä en ole tehnyt päätöksiä siitä missä kisoissa lähdetään käymään, mutta toivon kovasti että ehdittäisiin syksyn aikana vielä ainakin yksiin ulkokisoihin.

Virukseen ja rokotteisiin en osaa enkä halua ottaa kantaa. Monet ovat jo kaninsa rokottaneet, mutta itse en ole vielä tehnyt päätöstä asiasta. En ole ehtinyt pahemmin selvittää asioita enkä halua päättää kantaani asiaan pelkkien fb-ryhmissä käytyjen keskustelujen pohjalta, ne kun ovat täynnä mitä ihmeellisimpiä salaliittoteorioita ja eri ihmisten kommentit ovat suuressa ristiriidassa keskenään.4 kommenttia: