lauantai 30. heinäkuuta 2016

I wanna be the very best, like no one ever wasPokemon, gotta catch 'em all
Its you and me
I know it's my destiny
Pokemon, oh, you're my best friend
In a world we must defend
Pokemon, gotta catch 'em all
A heart so true
Our courage will pull us through 


Heh, jälleen kerran postaus täynnä kaikkea sekalaista, tapahtunutta joista ei omaa postaustaan viitsi tehdä. Ensimmäisenä on toki mainitsemisen arvoista että myös minä pelaan pokémonia. Olin pienenä juuri niitä lapsia joiden viikkorahat menivät pokekortteihin ja jotka heräsivät joka lauantai aikaisin katsoakseen uuden pokemonjakson telkkarista. Olihan Pokémon Go sitten ihan pakko ladata jo ihan nostalgian takia, koska onhan pokemon nyt vaan paras. <3


Seuraava asia on myös sopivan sekalainen ja aiheeseen liittymätön tungettavaksi tähän postaukseen. Nimittäin tämä donitsikuva. Olen tässäkin asiassa aikaani jäljessä ja maistoin vasta vähän aikaa sitten jo pääsiäisenä hehkutettua Tipu-donitsia. Kyseessä on siis vegaaninen donitsi joka tunnetaankin ehkä paremmin kohudonitsina sen aiheuttaman somehuomion takia. Suosittelen, sitä oli kiva kuvata ja mikä tärkeintä se myös maistui hyvälle (ja ihan samalle kuin kaikki ns. tavalliset donitsit). 
Koska Porvoo on kiva kaupunki niin tulihan sielläkin taas pyörähdettyä. Reissun perimmäinen tarkoitus oli kylläkin tällä kertaa käydä Peten Koiratarvikkeessa. Samalla tuli käväistyä myös vanhassa Porvoossa, joka on aina yhtä kaunis. Sieltä tuli napattua muutama kuva jotka on hyvä heittää tähän postaukseen.

4 kommenttia:

  1. Kivoja kubia Emma! Kuinka lähellä sä asutkaan tota vanhaa kaupunkia, kun aina käyt sielä piipahtelemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittii!! Onhan tonne melkeen tunti matkaa autolla, mut jotenkin tulee silti aina käytyä :'D

      Poista