lauantai 28. toukokuuta 2016

Paluu arkeen

Meidän arkemme on jatkunut niin normaalisti kuin edellisten tapahtumine jälkeen on mahdollista. Kaikki paikat on siivottu ja desinfioitu ja tarkoituksena olisi pian tilailla lisää tavaraa kaiken sen pois heitetyn tilalle.

Enää yksi kouluviikko ja sen jälkeen alkaa kauan odotettu loma. Vielä ei kuitenkaan ehdi rentoutumaan, sillä kouluhommaa riittää vielä koko ensi viikon ja lauantaina järjestelen yo-juhlia joten myös leivottavaa on paljon. Periaatteessa lomani alkaa siis vasta ensi viikon sunnuntaina, joten siihen saakka on jaksettava. Meidän lomasuunnitelmat ovat jokavuotista Viron reissua lukuun ottamatta täysin auki, joten edessä voi olla ihan mitä tahansa. Helsingin seudulla pyörivä virus haittaa sinäänsä lomailua, sillä kaneille ei voi kerätä tuoreita ulkoa eikä niitö voi muutenkaan pitää ulkona. Se ei kuitenkaan ole suuri ongelma, sillä kanit viettävät suurimman osan ajasta sisällä.

Tämän postauksen kuvamateriaalina toimii joukko kuvia joita otin kaneista pari päivää sitten. Koska ulos ei pääse päätin pitkästä aikaa kuvailla kanien normaalia arkea.
2 kommenttia: