sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Eläimellinen viikonloppu

Olin sopinut meneväni lauantaiksi Puotinharjulle auttelemaan estekurssin järjestämisessä, joten herätys oli jo puoli seitsemältä aamulla (sillä en jaksanut pakata tavaroita illalla). Aamulla heräsin yllättävän virkeänä ja ehdin lähteä ilman kiireitä. Tässä kohtaa koitti osuus jota jännitin eniten koko päivässä, olin menossa ensimmäistä kertaa julkisilla yksin kyseiseen paikkaan, kunnialla ja ajoissa selvisin kuitenkin paikalle, joten reitti on todettu toimivaksi. 8)

Paikalla olin puolisen tuntia ennen kurssin alkua ja pistettiin ratoja pystyyn ja käytiin ohjelmaa läpi kunnes porukkaa alkoi valua paikalle. Olin ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä mitään tuollaista, ja todella positiivinen kuva jäi tapahtumasta. Kurssilaiset olivat kiinnostuneita esteilystä ja kaneista ylipäänsä ja Pippinkin toimi hyvin lainakanina. Oli myös mahtavaa nähdä kuinka hienosti monet kanit kehittyivät päivän aikana! :')

Päivän yksi parhaista puolista oli mahtava sää. Aurinko paistoi ja oli lämmintä, joten ulkona oli mukava viettää niinkin pitkä aika, eikä kaneillekaan tullut kylmä. Toivon todella että saadaan lisää yhtä ihania aurinkoisia kevätpäiviä.
Sunnuntaiaamuna herätessäni eilinen kaunis sää oli tiessään ja taivaalta tuli vettä kaatamalla. Tämä ei tosin minua haitannut, sillä koko päiväni ei tarvitsisi lähteä ulos. Suunnitelmilla on kuitenkin tapana muuttua, joten tulikin lähdettyä messuilemaan.

Messuilla oli oikein mukavaa, ja noin viidessä tunnissa ehdin helposti kiertämään kaikki kiinnostavat messut. Eläinystäväni messujen tarjonta oli kyllä todella huono verrattuna edellisten vuosien PetExpo messuihin. Kenties siellä joillekin oli jotain mukavaa, mutta itse en löytänyt kuin yhden pisteen josta sai jotain kaneille sopivaa, eikä koirallekaan paljoa tarttunut mukaan. Toivon kovasti että syksyllä saadaan taas messuille kisat ja näyttelyitä kaneille sekä monipuolisempi tarjonta muutenkin. :)4 kommenttia:

 1. Mekin mieheni kanssa käytiin tuolla messuilla, lauantaina. Itse löysin sieltä nyt aika melkoiset määrät kaikenlaista! Kaneille ei kyllä löytynyt juurikaan mitään, mutta koirille ja kissoille tehtiin löytöjä vaikka millaisia. Supersöpö ja halpa petikin koirille :) Koirilla on myös nyt niin paljon luita ja muita herkkuja kaapissa, että hyvä kun eivät sieltä ulos tursua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että teillä sujui messushoppailut paremmin! :) Paljon herkkujahan siellä näytti tosiaan olevan myynnissä

   Poista
 2. Ihana tuo viimenen kuva!
  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  Voisitko käydä vilkaisemassa?

  VastaaPoista