sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväkisat Liedossa!

Lauantaina vietettiin rentoa ja muutenkin todella mukava kisapäivää pienellä porukalla.
Omalta osaltani aamu oli melko hektinen sillä emme meinanneet aluksi löytää perille ja saavuin lopulta kisapaikalle puoli tunti myöhässä. :D Tästä ei onneksi seurannut suurempia ongelmia ja kanit pääsivät hyppimään kunnolla.


Ensin kisattiin keskivaikeassa mutkassa. Ensimmäisellä kierroksella Poppy ei muistaakseni päässyt edes maaliin, ja Merlininkin virhemäärä oli melkoinen. Pippin meni kuitenkin todella kivasti neljällä virheellä. Toisen kierroksen Merlin meni vain seitsemällä ja Poppy kuudella. Myös Pippin huononsi kuuteen virheeseen. Pojun neljän virheen tulos riitti kuitenkin neljänteen sijaan ja Pippin saikin supersöpön kuman ollessaan ensimmäinen ei-sijoittunut! Linkki Pippinin videoon, joka tosin huonommalta kierrokselta. Linkki Merlinin videoon. Videot (c) Saara K.
(c) Saara K.

Mutkien jälkee hypittiin vielä korkeutta, johon olin myös ilmoittanut Merlinin, Popyn ja Pippinin.
Merlin oli ekaa kerta kokeilemassa, eikä päässyt edes ensimmäistä korkeutta, joten sen kokeilut taitavat jäädä hetkeksi tähän. :D Poppy ja Pippin hyppivät molemmat suurella innolla ja rikkoivat omat ennätyksensä. Poppy hyppäsi 65cm ja Pippin 70cm!! Näinollen molemmat saivat myös toiset klassauksensa korkeudesta.

(c) Elsa K.


4 kommenttia: