maanantai 22. helmikuuta 2016

Kisailua!

Vietettiin kanien kanssa mukava kisaviikonloppu Palojoella. Tällä kertaa minulla oli mukana vain Poppy ja Pippin, mutta molemmat hyppivät oikein mukavasti. Kuvia en ole vielä mistään saanut, joten ne ja suurimman osan vidoista laitan blogin puolelle myöhemmin. :)

Poppy kisasi sekä keskivaikeaa suoraa että mutkaa. Suoralta mukaan tarttui neljä ja mutkalta kaksi virhettä. Molemmissa virheet tulivat ärsyttävästi juuri radan helpoimmilta esteiltä, kenties keskittymisen puutteen takia. Virheistä huolimatta Poppy meni upeasti ja ratojen vaikeimmat esteet ylittyivät helposti!

Pippin kisaili Lauantaina vaikeaa suoraa ja meni se kolmella virheellä, joista kaksi melko hölmöjä. Mutta eipä tuo haittaa, ei meillä ole mikään kiire eliittiin. Sunnuntaina Pippin osallistuikin sitten keskivaikeaan mutkaan ja paineet olivat kovat sillä pojulla oli mahdollisuus klassautua vaikeaan. Ensimmäinen kierros mentiin laiskasti muutamalla virheellä, mutta kivasti silti. Toisellakaan kierroksella vauhti ei päätä huimannut, mutta jokainen este ylittyi siitä huolimatta upeasti ja puhtaasti. Tällä hienollaa radalla Pippin myös voitti luokkansa! Nyt tämä upea jänö kisaa siispä myös vaikeaa mutkaa. :')(c) Juulia W.

2 kommenttia: