perjantai 8. tammikuuta 2016

Vapaapäivien muistelua

Keskiviikkona joulu päättyi virallisesti ja eilen oli aika palata kuluttamaan koulunpenkkejä.

Vielä en kuitenkaan ala arjesta valittaa, sillä viikonloppukin koittaa kohta. Sen sijaan muistellaan vielä lomaa, sillä otin kaneista kuvia ja videoita viimeisten lomapäivien aikana. Kun joulukiireet olivat ohi, saivat kanitkin erityisen paljon huomiota ja saivat olla vuorotellen vapaana koko päivän. Järjestin kaneille myös paljon tekemistä ja siivosin niiden häkkejä huolella, kun kerrankin oli paljon aikaa.

Vuoden muutamat ensimmäiset kisatkin on jo julkaistu ja varsinkin Palojoen kisoja odottelen innolla sillä siellä on meidän porukalle mitä parhaimmat luokat, eikä kisapaikkakaan ole liian kaukana. Myös Liesjärvelle ja Maskuun haluaisin päästä, mutta kyytiä tuskin saan ja julkisilla on hankala mennä (niin kisapaikkojen sijanitien kuin lämpötilankin takia).
2 kommenttia:

  1. Eikö Poppyn valjaat ole sille vähän liian isot? Kun lapareissa tarkoitus käsittääkseni on, että veto kohdistuu rintaan, eikä kaulaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Popyn valjaat ovat oikean kokoiset ja hyvin istuvat :) Ja kyllä, lapareiden tarkoitus on että veto kohdistuu rintaan, ja näin on myös näissä valjaissa. Mutta olisi kyllä mielenkiintoista tietää miten voit tuon kuvan perusteella tietää mihin veto kohdistuu?

      Poista