tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 - Kanien valjaat ja hihnatTässä luukussa esittelen kanien valjaat ja hihnat. Kerron jokaisen kohdalla hieman perustietoa sekä paikan josta olen ne hankkinut.

Naomilla on S-kokoiset lapavaljaat ja 150cm pitkä hihna. Laparit ovat alunperin Pupunpajalta tilatut, mutta ostin ne Suvilta käytettynä. Hihna on ostettu tavallisesta ruokakaupasta ja se on
oikeasti tarkoitettu kissoille.
Pippinillä on S-kokoiset lapavaljaat ja 200cm pitkä hihna. Valjaiden tarina on sama kuin edellisten, eli alunperin Pupunpajalta hankitut mutta nämäkin ostin käytettyinä Suvilta. Hihna on Hennan käsialaa ja Pippin sai sen kevään messuilta lahjoituspalkintona nopeasta radasta.


Merlinillä on xs(?) kokoiset valjaat ja n. 250cm pitkä hihna. Valjaat olen saanut karkilta vajaa vuosi sitten ja ne ovat hänen tekemänsä. Hihnan olen tehnyt itse ja käytin siihen vanhan hihnan lukon ja jonkinlaista purjehtimiseen tarkoitettua narua.
Popylla on M-kokoiset lapavaljaat ja 200cm pitkä hihna. Popyn upeat nahkaiset lapavaljaat ovat Tonjen tekemät, mutta sain ne Maisulta vähn aikaa sitten, joten niitä en ole ehtinyt kisoissakaan käyttää kuin kerran. Hihna on Anniinan tekemä, mutta sain sen Karkilta.
Tähän loppuun vielä vertailun vuoksi Feetun kaikki ulkoiluvarusteet. :D Sille emme ole hankkineet kuin tarpeellisia varusteita ja siitä huolimatta niitäkin on kertynyt tuollainen määrä.

4 kommenttia: