sunnuntai 15. marraskuuta 2015

#161 Kolme kania laumaksi (osa 3)

Olen stressannut jokaista totuttamiskertaa liikaakin, ja pelkkä ajatuskin kanien totuttamisesta on
ahdistanut. Perjantai illalla päätin kuitenkin että nyt saa riittää. Laitoin huoneeni lattialle vanhan pentuaitauksen ja iskin kanit siihen. Istuin koko illan sängyllä aitauksen vieressä ja seurasin kanien liikkeitä. Pientä jahtailua oli, mutta minun ei tarvinnut kertaakaan mennä väliin eikä kukaan kaneista ollut vihainen.

Siispä jätin kanit yön ajaksi kyseiseen aitaukseen, ja aamulla herätessäni kaikki olivat kunnossa. Aitaus vei kuitenkin aivan liikaa tilaa joten yhdistin sen häkin alakertaan ja jätin kanit keskenään sinne. Ne vaikuttivat tulevan toimeen tarpeeksi hyvin, joten uskalsin irrottaa aitauksen ja jättää ne kolmistaan kerroshäkin alakertaan. Siellä ne viettivät lauantain ja sunnuntain välisen yön ja sunnuntaina niiden yhteiselo näytti vielä paremmalta.

Sunnuntaina pääsin siispä vihdoin yhdistämään kerroshäkin ylä- ja alakerrokset toisiinsa ja kolmikko sai kaksikerroksisen häkin ja paremmin liikkumatilaa kuin ennen. 4 kommenttia:

  1. Mä tiesin aina, että saat ne laumaks!! ;)

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänne satunnaisesti ja oon suorastaan rakastunut tähän blogiin! Ihania postauksia ja silmiä miellyttävä ulkoasu! Joten olihan se pakko lukijaksi liittyä ♥

    http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
    -saa käydä katsomassa :3

    VastaaPoista