tiistai 10. marraskuuta 2015

#160 LEMMIKKIMESSUT 2015

Tällä kertaa messuiltiin vain sunnuntaina, sillä esteillä ei ollut sopivia luokkia lauantaina. Kannatti ehdottomasti lähteä tänäkin vuonna, vaikka jopa harkitsin niiden jättämistä väliin kokonaan.
Seura oli mitä parhainta, kanit tekivät parhaansa ja messut ovat muutenkin aina ihan omaa luokkaansa!

Naomin ja Merlinin kohdalla päivä ei mennyt ihan putkeen, sillä Merlin jäätyi täysin kaikesta hälinästä eikä päässyt kummallakaan kierroksella maaliin saakka ja Naomi sai petistä vain 91p, ja pisteitä oli lähtenyt mitä mielenkiintoisimmista asioista.

Onneksi päivän tulokset eivät jääneet siihen, vaan myös Pippin ja Poppy olivat mukana. Molemmat etenivät radalla melko verkkaisesti ja jämähtivät täysin kaaren ja suomipystyn välissä, sillä ihan radan vieressä oli yleisöhypytystä (eli paljon ihmisiä ja kaneja). Pippin loikki tavalliseen tapaansa oikein hienosti ja eteni nätisti korkkarille saakka, korkkaria se ei millään tajunnut, joten hyppäsi lopulta esteen sekaan. Sen jälkeen jäljellä oli enää vesieste, jonka kanssa Pippinillä on usein hankaluuksia. Sekin mentiin kuitenkin puhtasti ja näin ollen poju sai kolmannen klassauksensa kv mutkalta ja sijoittui seitsemänneksi! Poppy oli melko vauhkona ja keskittyminen hävisi välillä, mutta siitä huolimatta sekin lähti hyppimään hienosti. radan isoimman esteen kohdalla se säikähti jotain (mahdollisesti salamavaloa) ja ryntäsi esteen läpi yrittämättä hypätä. Loppuradan, ja myös korkkarin jota se ei ole ikinä ennen uskaltanut hypätä, Poppy meni puhtaasti! Tyttö yllätti täysin upealla radallaan, jolla sai myös toisen klassauksensa kv mutkalta ja sijoittui yhdeksänneksi.

Kaikenkaikkiaan mahtavat messut, ja tälläisiin tuloksiin on mukava päättää tämä kisakausi. Kiitokset kaikille upeista messuista! <3(c) Karkki

(c) Karkki

3 kommenttia:

 1. Kaverillani oli käynyt samoin sunnuntaina petissä... Tuomarilla oli hieman oma tapa arvostella:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma moni muukin kani oli saanut sunnuntaina paljon huonommat pisteet kuin yleensä. Mistä lienee näin tiukka linja johtunut, sitä ei voi tietää. :D

   Poista
  2. Arvostelun tiukkuus riippuu siitä minkä tasoisia päivän ekat kanit ovat. Jos yhdelle huomautetaan jostain asiasta, olisi todella epäreilua jos muita ei sitten huomauteta samasta asiasta. Tuomarin homma ei oo helppoa!

   Poista