tiistai 6. lokakuuta 2015

#153 Aina ei voi sujua

Kaksista edellisistä kisoista ei tarttunut mukaan yhtäkään sijoitusta tai edes klassausta. Sen takia ajattelin aluksi jättää kirjoittamatta niistä mitään, sillä minulla ei ole näyttää huikeita ratavideoita tai kehua kuinka hienosti taas meni. Sillä tällä kertaa niin ei mennyt.
Kuvat (c) Karkki, Maisu ja Anniina, videot (c) Mila, Anniina ja Iina
Naomin helppo suora meni tiputellessa puomeja, mutta vauhtia sentään oli enemmän kuin yleensä. Hienosti neiti kuitenkin hyppii nykyään.

Merlinin molemmat kv suorat menivät kahdella typerällä ja niin ärsyttävällä virheellä. Upeasti se on oppinut isompien esteiden idean ja etenee rohkeammin, joten oikein tyytyväinen olen poikaan. Molemmilla kerroilla virheet olivat täysin turhia, joka tottakai aina harmittaa, mutta eipä sille oikein mitään voi.


Poppy kisasi kv suoraa kahdesti ja molemmat olivat huolimatonta sähläystä. Se vain rymisteli radan läpi mahdollisimman nopeasti tehden hölmöjä virheitä. Hienosti se ylittää isojakin esteitä, mutta keskittyminen oli täysin hukassa edellisissä kisoissa.
Pippinin vaikea suora meni upealla vauhdilla ja hienoilla loikilla, mutta sekin kahdella virheellä. Toinen tuli vieläpä halvtvålta jonka se olisi päässyt leikiten. En sitten tiedä oliko se Pippinin mielestä liian pian pitkän esteen jälkeen jolloin se ei ehtinyt varautua, vai mikä siinä oli.


Kaikenkaikkiaan näissä kisoissa oli paljon onnistumisia ja kanit menivät ihan hyvin, mutta silti moni asia jäi harmittamaan ja jäin miettimään mitä olisin itse voinut tehdä toisin. Jossittelu ei kuitenkaan auta vaan nyt on myönnettävä itselleen että tällä kertaa meni näin ja suunnattava kohti uusia pettymyksiä. Tälläistä eläinten kanssa harrastaminen välillä on, aina ei voi sujua, eikä aina voi olla paras. Tärkeintä on että kanit nauttivat päästessään hyppimään ja yrittivät parhaansa, senhän takia tässä kisataankin!

Uusi kaveri piristämässä päivää ♥

4 kommenttia: