perjantai 2. lokakuuta 2015

#151 Syysloikat!

Edellisessä postauksessa kerroin syksyn hyvistä puolista, tämän postauksen toteuttaminen oli kuitenkin syksyn takia melko hankalaa. Syksy nimittäin tarkoittaa myös sitä että aurinko laskee aikaisemmin ja koulupäivät pitenevät. Se hankaloittaa kovasti erinäisten videoiden ja kuvien ottamista, sillä yleensä kotiin päästessä alkaa jo hämärtyä.

Toissapäivänä ehdin kuitenkin vielä illalla hypytellä kaneja nopeasti pihalla, vaikka hieman hämärää olikin. Ensimmäisenä loikki Pippin, joka menikin tavalliseen tapaansa oikein nätisti. Hieman oli tosin jähmeää menoa, johtuen luultavasti siitä ettei se ollut pitkään aikaan hyppinyt. Seuraavana vuorossa oli Poppy, jolla riittikin virtaa vaikka kuinka paljon. Poppyä piti ohjata menemään esteelle, sillä se olisi juossut suunnilleen joka suuntaan.. Hienoja loikkia mukavalla ilmavaralla se kuitenkin teki! Kolmantena hypytin Naomia. Neidillä oli vauhtia paljon vähemmän kuin muilla, mutta siitä huolimatta se hyppi todella mukavasti. Naomi saa tosiaan pitää pitkän kisatauon, sillä talven sisäkisoihin en sitä ole tuomassa. Viimeisenä pääsi loikkimaan pieni Merlin, joka eteni todella innokkaasti. Se hyppi kvn ja vaikean korkuiset esteet helpon näköisesti, mutta kun korkeutta tuli lisää se yritti selkeästi potkia puomeja. Kuten videolla näkyykin, jalat onneksi vain hipaisivat ylimpiä puomeja, niitä kuitenkaan pudottamatta.


4 kommenttia:

 1. Meidän tonttia ympäröi vankka kuusimetsä, joten näin syksyn edetessä huomaa kun alkaa maapallo lähestyä aurinkoa: kokoajan paistaa matalammalla puiden takana ja ei meinaa enää keskellä päivääkään yltämään tänne meidän tontille loistamaan. Harmillista etenkin pupujen kuvaamisen kannalta.. :)

  Meillä muut kanit asuvat kanilassa, mutta seitsemän kanin jengi asustelee vielä ulkosalla. Saa nähdä milloin alkaa halla koputtelemaan ovella, niin siirtyy sitten jengikin sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi noin paljoa metsää ole ympärillä, vaikka sitäkin kyllä löytyy :D
   Eiköhän ainakin öisin mene pakkasen puolelle jo melko pian, jolloin kanit täytyy siirtää sisälle :/

   Poista