perjantai 11. syyskuuta 2015

#146 Pikkuninjan hyppytreenit!

Ylihuomenna päästään taas kisailemaan tuttuun Puotinharjuun! Mahtavaa päästä taas melko lähelle ja kaneillekin jo tuttuun paikkaa kilpailuihin. Mukaan lähetävät Poppy, Merlin ja Naomi.

Poppy kisaa taas kv suorassa, kummempia tavoitteita ei ole, kunhan yrittäisi kunnolla ja keskittyisi. Klassaus olisi tottakai mukava, mutta sitä en uskalla lähteä toivomaan, sillä se riippuu tasan siitä millä päällä Poppy silloin sattuu olemaan. :D

Naomi tulee taas kokeilemaan helppoa suoraa. Tytsy on mukana ihan vain saadakseen kokemusta, mitään tavoitteita meillä ei ole. En edes välttämättä uskaltaisi laittaa Naomia hyppimään keskivaikean kokoisia esteitä, joten mitä pidempään se pysyy helpossa, sen parempi.

Merlinin päätin pitkästä aikaa ilmota kv suoraan. Poju ei oikein osaa edetä radalla, ja sen takia sen mukaan ilmoitinkin. Sillä miten muutenkaan se hyppimään oppisi kuin hyppimällä? Kisoja silmällä pitäen hypyttelinkin sitä pari päivää sitten kotosalla. Tarkoituksenani oli saada Merlin liikkumaan esteeltä toiselle kunnolla, ja videosta näette miten se onnistui!


   

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha jeps :'D Sillä on kyllä huikee ponnu! <3

   Poista
 2. miten kanin hyppyyn saa vauhtia? Mun kani hyppää vaan paikaltaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itseasiassa ollut sama ongelma Merlinin kanssa. :D Olen yrittänyt opettaa niin että kani ei saa hypätä estettä ilman vauhtia, vaan korjaan aina sen pysähtyessä esteen eteen. Tottakai myös kehun kunnolla heti kun se lähtee sujumaan.

   Poista