maanantai 31. elokuuta 2015

#142 Mitäs muutakaan kuin kisapostausta?

Melkeinpä jokainen kaniblogi on tällähetkellä täynnä kisapostauksia, niin myös tämä blogi. Tämä tosin tulee olemaan viimeinen kisapostaus muutamaan viikkoon, joten tulee hieman vaihtelua blogin puolelle! Tässä postauksessa kerron kanikohtaisesti miten kahdet viimeisimmät kisat ovat sujuneet. :)
Kuvat (c) Maisu, Karkki, Vera L
Videot (c) Anniina L, Emma L, Iina L, Karkki 

Naomi


Kyllä, Naomi. Neiti kisaili mutkaa ensimmäistä kertaa Puotinharjulla 23.8. ja upeasti menikin! Ensimmäinen kierros ihmetellen neljällä virheellä, ja toinen hienosti vain yhdellä. Tänä viikonloppuna Naomi oli kisailemassa palojoella molempia helppoja. Ne menivät hieman kehnommin, kumpinkin kai viidellä virheellä. Naomi eteni kuitenkin jo paljon paremmin kuin edellisenä viikonloppuna, joten eiköhän siitä vielä hieno estepupu tulee!Poppy

Poppy kisasi Puotinharjulla ensimmäistä kertaa kv mutkaa, ja olikin vielä melko hukassa. Se meni mutkan neljällä todella hölmöllä virheellä. Palojoella se kisasi toista kertaa kv mutkaa ja ensimmäinen kierros taisi mennä neljällä virheellä. Toiselle kierrokselle se kuitenkin paransi upeasti ja meni  vain yhdellä virheellä, joka sekin tuli halvtvåsta! Näin ollen Poppy sai ensimmäisen klassauksensa kv mutkalta ja sijoittui seitemänneksi. Palojoella Poppy kisasi myös kv suoraa, jonka se meni kahdella typerällä virheellä. Poppy on kuitenkin selvästi alkanut keskittyä, eikä tiputtele enää yhtä pajon pystyjä yms. 


Pippin


Pippin kisasi Puotinharjussa keskivaikeaa mutkaa, jonka ensimmäinen kierros meni vauhdikkaasti, mutta kahdella virheellä. Jo toisen kierroksen alussa poju vaikutti melko väsyneeltä, mutta hämmästyksekseni paransi vain yhteen virheeseen, saaden toisen klassauksensa mutkalta! Mutkaa Pippin kisasi myös palojoella, tosin siellä sitä ei juurikaan kiinnostanut hyppiä, ja virhemääräkin oli sen mukainen. Sunnuntaina se kisasi vaikeaa suoraa. Ensimmäinen kierros taisi mennä viidellä virheellä, mutta toiselle kierrokselle parannettiin vain kahteen virheeseen! Toinen virheistä tuli A-esteeltä, jonka Pippin olisi varmasti päässyt.. xd Hienosti se kuitenkin vihdoin tajusi isompien esteiden idean.


MerlinPuotinharjun kisoissa Merlin kisasi helppoa mutkaa, jossa suorittikin tasaisen, puhtaan radan, saaden toisen klassauksensa helposta mutkasta. Myös lauantaina Palojoella Merlin kisasi helppoa mutkaa. Ensimmäisen kierroksen se meni useammalla virheellä, joista osa oli melko hölmöjä. Toiselle kierrokselle se kuitenkin paransi hienosti, ja meni tuttuun tapaan hienon puhtaan radan! Merlin myös sijoittui neljänneksi, ja sai ensimmäisen ruusukkeensa esteiltä. Sunnuntaina olisi ollut kv suora, mutta siihen en viitsinyt Merliniä ilmota. Päätin kuitenkin jälki-ilmota Merlinin pettiin, sillä se ei ole ikinä ennen ollut näyttelyssä. Yllätyin suuresti saatuani arvostelulapun käteeni, Merlin oli saanut 94 pistettä! Arvostelu oli hieno ja kaikki viiden pisteen kohdat olivat täynnä, joten niistä saatiin kunniamaininta. Näyttelyssä jaettiin myös lahjoituspalkintoja ja Merlin sai palkinnoksi herkkutikkuja. Kaiken tämän lisäksi Merlin oli myös avointen urosten lkv 2!! ♥

6 kommenttia:

 1. Hienot puput! Merlullakin meni niin hyvin petissä! btw kuvasin Pippinin ph radan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puput kiittää! <3 Ja niinpä taisit kuvata :'D lisään sit sunki nimen sinne

   Poista
 2. Hienosti meni kaikki puput! :) Voisitko joskus toteuttaa sellaisen kisapostauksen, jossa näytät, että mitä sinun puput saivat? :) Niinku siis palkinnoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') Ja tottakai voin, koitan muistaa kuvata palkinnotkin heti kun niitä seuraavan kerran tulee! :)

   Poista