maanantai 10. elokuuta 2015

#139 Kisoja, kisoja, kisoja

Pahoittelut pienoisesta tauosta, en ole ehtinyt taikka jaksanut kirjoitella vähään aikaan. Ensi postauksessa enemmän juttua siitä mitä pupuille kuuluu. Tähän väliin kuitenkin nopea kooste muutamista viime kisoista.
Kuvat (c) Karkki, Vera L, Kira L, Maisu ja Carolina S.
Video (c) Annika V.

SM-kisat (Masku 26.7)


Poppy ja Merlin kisasivat molemmat kv suoraa. Ensimmäisen kierroksen Poppy meni viidellä ja Merlin yhdeksällä (yksi korjauksista), molemmat melko tahmeasti. Varmasti ainakin Poppy olisi parantanut toiselle kierrokselle, mutta arvostelun muututta C:ksi se ei sinne päässyt.
Pippin kisasi vaikeassa suorassa ja pituudessa. Vaikean ensimmäisen kierroksen Pippin meni viidellä. Jostain kumman syystä myös vaikea muutettiin C:ksi (vaikkei siinä oikeasti edes säästynyt aikaa, kunhan suljettiin muutama kani pois..),  joten Pippin ei päässyt yrittämään uudestaan. Pituuden alkaessa Pippin oli jo melko väsynyt ja aloitimme jo ensimmäisestä mahdollisesta aloituspituudesta (80cm). Poju loikki todella laiskasti ja vauhti oli hidasta, mutta silti se ylitti kaikki odotukseni ja hyppäsi hienot 170cm! 


Puotinharju 2.8.

SM-kisojen jälkeen päästiin onneksi kisailemaan hieman lähemmäs, eli tuttuun Puotinharjuun. Poppy kisasi taas kerran kv suoraa ja menikin se mahtavalla vauhdilla ja upeilla loikilla, mutta valitettavasti kolmella virheellä.
Merlin oli pitkästä aikaa kisaamassa helppoa mutkaan. Mutka sujui hyvin hitaasti, mutta varmasti. Se hyppäsi jokaisen esteen nätisti, ja suoritti hienon puhtaan radan. Poju sai siis vihdoin ensimmäisen klassauksensa mutkalta!

Korso 9.8.

Viimeisimmät kisat kisattiin Vantaalla, paahtavassa auringossa, kentällä jossa ei ollut varjoa juuri laisinkaan.  Se näkyi myös kaneissa. Pippin meni vaikean suoran kolmella virheellä, eli paremmin kuin ennen mutta silti sään takia melko laiskasti. Hyvä parannus edellisiin kisoihin verrattuna kuitenkin. 
Poppy meni kv suoran taas kerran kolmella.. Se kyllä osaa hyppiä ja vauhtiakin riittää, mutta keskittyminen ei ole vielä hallussa. Siitä johtuen virheetkin olivat todella hölmöjä.2 kommenttia: