perjantai 24. heinäkuuta 2015

#137 Loikkia, kuvia ja UUSI ULKOASU

Uusi ulkoasu on ollut työn alla jo  muutaman kuukauden, nyt se on jo niin valmis että kehtaan sen julkaista! Muutama pikkujuttu odottaa vielä muokkaamista, mutta ei anneta sen häiritä. :)

Sunnuntaina lähden Maskuun SM-kisoihin Popyn, Pippinin ja Merlinin kanssa. Merlin ja Poppy kisaavat kv suoraa, Pippinin ilmoitin vaikean suoran lisäksi myös pituuteen. Tulevien kisojen takia hypytin kaneja alkuviikosta, jotta ne saisivat hieman treeniä ennen kisoja. Merlin ei viime kisoissa oikein tajunnut kv kokoisia esteitä, joten harjoittelimme niitä kunnolla, ja ainakin kotosalla poju meni niitä oikein nätisti! Pippin ei ole ikinä ennen hypännyt pituutta, joten täytyihän sitäkin kokeilla. Meiltä ei kotoa löydy kunnollista pituusestettä, joten este ei ollut mikään paras.. :D Hienosti Pippin kuitenkin loikkasi n.140cm pitkän esteen.


Täytyihän hypyttämisen lomassa tottakai kanejakin kuvata! Tässäpä siis pitkästä aikaa uusia kunnollisia kuvia kaneista, kertokaa ihmeessä mielipiteenne. :)


Lopppuun vielä mainostusta! Karkki järjestää blogissaan arvonnan kaikille lemmikeille! Käykääpäs kaikki osallistumassa. 8)

8 kommenttia: