torstai 16. heinäkuuta 2015

#136 Puotinharju 11-12.7.

Lauantaina kisailtiin ensin eliittiä ja vaikeaa joiden aikana enimmäkseen kuvasin muitten ratoja. Sen jälkeen oli keskivaikean mutkan vuoro. Kyseessähän oli Pippinin eka kv mutka, jonka ensimmäisen kierroksen ajan se oli hieman hämillään ja hyppi sen melko hitaasti kolmella virheellä. Arvostelu oli c, mutta onnekseni Pippin pääsi juuri ja juuri toiselle kierrokselle, jonka se menikin upeasti ja puhtaasti! Pippinin suoritus riitti kolmanteen sijaan, ja erittäin tyytyväinen olen pojuun.
Tämän jälkeen aloitettiin helppo jonka ensimmäisen kierroksen sekä Merlin että Poppy menivät hieman hitaammin, Poppy yhdellä ja Merlin kolmella. Koska aika kävi vähiin, toiselle kierrokselle pääsivät vain korkeintaan kahdella virheellä menneet kanit. Näin ollen Merlin ei valitettavasti päässyt yrittämään toista kertaa. Poppy sensijaan pääsi, ja suorittikin upean puhtaan radan nopealla vauhdilla, sijoittuen myöskin kolmanneksi. Nyt siispä myös Poppy kisaa vihdoin keskivaikeaa mutkaa!

Sunnuntaina satoi kaatamalla eliitin ja vaikean ajan, ja niidenkin jälkeen jonkin verran. Kanini eivät ole ikinä hyppineet sateessa, eivätkä pitäneet siitä laisinkaan ja se näkyi myös tuloksissa. Pippin kisasi ensimmäisen vaikean suoransa ikinä, ja parempi kierros mentiin viidellä virheellä. Pippin ei olisi halunnut edetä ollenkaan ja hyppi melko laiskasti. Se ei sietänyt sadetta ollenkaan. Vaikean jälkeen oli keskivaikean vuoro, siinä kisasivat Poppy ja Merlin. Kummallakaan ei järin kehuttavasti mennyt eka kierros, Poppy eteni hitaasti ja tiputteli helppoja esteitä, Merlinin kanssa keskeytin suosiolla kun aikaa oli enää vähän jäljellä. Toisen kierroksen Merlin meni kuudella virheellä yhä melko hitaasti. Nyt vaan lisää treeniä, niin kyllä se siitä lähtee! Poppy ei keskittynyt toisen kierroksen alussa ollenkaa, tiputti pari helppoa estettä ja käveli vesiesteen läpi. Tämän jälkeen se heräsi ja lähti juoksemaan hurjaa vauhtia, jolla se menikin koko loppuradan, ilman että tarvitsi korjata kertaakaan. Sen loikat olivat upeita ja se hyppäsi jopa radan isoimman esteen vaivattomasti ja ilmavasti, on sen vaan hieno kani kaikesta huolimatta!
Kuvat (c) Karkki ja Maisu Videot (c) Johanna B ja Lammas

2 kommenttia: