sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

#130 Lomalla viimeinkin

Nyt onkin ehditty lomailla jo viikko! Mitään kummempaa en ole ensimmäisen lomaviikon aikana tehnyt, lähinnä nukuin pitkään, söin jäätelöä, kävin kaupoissa ja istuin ulkona kanien kanssa.

 Kesäkuussa postailu tulee luultavasti jäämään vähemmälle sillä näillä näkymin yksiäkään kisoja ei tule kierrettyä. Olen myöskin poissa kotoa viikon, jolloin muut perheenjäsenet hoitavat kaneja. Sen viikon aikana saattaa tulla yksi ajastettu postaus, jos sellaisen ehdin tekemään.


Eräänä tylsänä päivä päätin vihdoin kasata videon parilta Merlinin hyppykerralta toukokuun ajalta. Ideana oli opettaa sitä hyppimään pidempiä esteitä (vaikkei meiltä niitä kotoa kauheasti löydykään). Merlinillä on hyvä ponnu ja tekniikkakin sujuu, mutta radalla se ei tajua edetä nopeasti. Sen takia sitä joutuu korjaamaan jokaisen ison esteen edessä, helpossa se ei vielä ole ongelma mutta poju on enää yhden klassauksen päässä kv suoralta.. :'DEilen yritin ottaa Merlinistä ja Pippinistä jonkinmoisia rakennekuvia, mutta pojat eivät oikein tajunneet mitä yritin. Merlinin meno oli aluksi tämän postauksen ekan kuvan kaltaista. Sain kuitenkin pari siedettävää kuvaa, joten tässäpä ne! :)

4 kommenttia: