tiistai 12. toukokuuta 2015

#127 Palojoki 10.5.

Sunnuntaina kisailtiin pitästä aikaa palojoella, ja todella kivat kisat olikin!
Valitettavasti näiden kisojen tälkeen joudun pitämään pienoisen tauon, sillä kaikki tulevat kisat osuvat samalle päivälle jonkun pakollisen asian kanssa. :/ Ainoat tulevat kisat joihin päivän puolesta pääsisin ovat Ypäjällä kesäkuussa, toivottavasti pääsen edes sinne. Sen jälkeen pääsenkin luultavasti kisaamaan itse vasta heinäkuun puolella.
kuvat (c) Karkki, Jasmin L, Minna M,  Maisu, Emma T, Suvi S, Anniina A,  ja Henna V

Helppo suora


Merlin hyppi helppoa suoraa, ja meni todella kivasti! Vauhtia pojulta tosin puuttuu ja meno on hitaamman puoleista. Toivottavasti viimeistään keskivaikeissa tajuasi käyttää enemmän vauhtia pidemmillä esteillä. :'D Ekan kierroksen se meni nätisti vain yhdellä virheellä, saaden toisen klassauksensa kyseisestä luokasta. Toinen kierros meni hieman huonommin, eli kolmella virheellä. Saatiin kuitenkin se mitä haettiinkin, eli klassaus!
Keskivaikea suora

Kv suorassa minulta hyppi ekana Poppy, joka meni paremman kierroksensa kolmella virheellä. Sillä oli upea vauhti ja hienoja loikkiakin näkyi, mutta vauhdin takia se ei keskittynyt aivan niin hyvin kuin olisi voinut. Siitä johtuen sille tulikin muutamaa aivan turha virhe. Hienosti hyppi kuitenkin! VIDEO

Pippin oli ekalla kierrroksella hieman unessa, ja hyppi sen melko hitaasti ja laiskasti, virhemäärästä e ole varma mutta ei niitä montaa tullut. Toiselle kierrokselle se kuitenkin heräsi ja tykitteli radan upealla vauhdilla ja vain yhdellä virheellä, sijoittuen samalla neljänneksi! Tämä jäikin Pippinin viimeiseksi kv suoraksi, sillä se sai näistä kisoista neljännen klassauksensa ja kisaa nykyään vaikeaa suoraa. On se vaan upea kani! ♥ VIDEOKorkeus

Poppy ja Pippin olivat molemmat ensimmäistä kertaa kokeilemassa korkeutta, joten molemmat aloittivat alimmasta aloituskorkeudesta (40cm). Molemmat jaksoivat hypätä hienosti aina 60cm saakka, sen jälkeen ne alkoivat jo väsyä, eivätkä päässeet enää sen korkeammalle. Hienosti ne kuitenkin tajusivat korkeuden idean ja yrittivät parhaansa! Varmasti kokeillaan vielä joskus uudestaan. 
7 kommenttia: