sunnuntai 3. toukokuuta 2015

#126 Lisää loikkia ja arvonnan mainostusta!

Hypytin tänään noepasti sekä Poppyä että Pippiniä selvittääkseni tulevatko ne Palojoelle hyppimään kv suoran lisäksi myös korkeutta. Molemmat hyppäsit n. 55cm, mikä on ihan hyvin siihen nähden että kanini eivät melkeinpä ikinä hypi korkeutta, ja ne keskittyvät useimmiten kisoissa paremmin kuin kotona. Tulin siihen tulokseen että otan molemmat melko varmasti kokeilemaan korkeutta, eihän siinä mitään menetä ja on aina mielenkiinoista nähdä miten ne siitä suoriutuvat. Vaikka päätös onkin omani, niin sanokaapa te onko teidän mielestänne mitään järkeä tuoda noita hyppäämään korkeutta. :D
Väsäsin aiemmin tänään myös uusia herkkuja kaneille, sillä meillä ei hirveästi herkkuja tai leluja ole ja teki mieli tehdä jotain. Noitten herkkujen teko oli todella yksinkertaista, mutta siihen kului jonkin verran aikaa. Leikkasin siis ensin ruisleipiä pieniksi kuutioiksi ja laitoin ne sn jälkeen uuniin. Uuni oli ollut juuri sitä ennen 200 asteinen ja laitoin leivät sinne n. tunniksi sen jälkeen kun uuni oli otettu pois päältä. Nyt kaneilla on uusia herkkuja joita ne rakastavat ja jotka kuluttavat vielä hampaitakin! :')
Nyt vielä otsikossa mainitsemaani arvonnan mainostukseen. Vera järjestää blogissaan arvonnan 50 lukijan kunniaksi joten käykääpäs kaikki osallistumassa! ;) Arvontapostaukseen pääset klikkaamalla kuvaa.


8 kommenttia:

 1. Tuo ihmeessä Poppy ja Pippin korkeuteen!! :')

  VastaaPoista
 2. Voi kauhia! Hirviän hienoja hyppyjä!! :)

  VastaaPoista
 3. Miten oot laittanu tollee et ku painaa tosta kuvasta niin pääsee kanin esittely sivulle? :o

  http://iloisialoikkia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tehy ton varmaan vaikeimman kautta :D Eli tein ekana kanille oman sivun ja julkaisin sen, sitten kopioin sen sivun linkin (ja tämän jälkeen piilotin sivun näkyvistä). Sen jälkeen lisäsin kuvan, ja laitoin siihen "linkki" kohtaan äsken kopioimani linkin.

   Toivottavasti tajusit tosta selityksestä jotain :'D

   Poista