maanantai 13. huhtikuuta 2015

#121 PetExpo 2015

Nyt on messut viettetty, ja mahtavaa oli! Tapasin pitkästä aikaa kaikkia ihania kani-ihmisiä, ja olihan edellisistä kisoistakin kulunut jo jonkin verran aikaa. Messuilla olin siis koko viikonlopun, mutta en ostanut muuta kuin kolme heinäporkkanaa, pehmiksen ja metrilakuja.. :D Olin myös molempina päivinä jonkin aikaa Estekanien esittelypisteellä Pippinin kanssa. Siellä oli siis messuvierailla mahdollisuus kokeilla kanien hypyttämistä ja olin muutaman muun kanssa ohjaamassa siellä. Pippin jaksoi hienosti ja homma oli palkitsevaa, sillä monet lapset olivat todella innoissaan päästessään hypyttämään kaneja. :') ♥
Postauksen kuvat (c) Vera L ja Karoliina L. 

LAUANTAI


Naomi oli petissä ja sai huikeat 94.5p! Parhaat pisteet mitä kanini ovat ikinä saanet. Tytsy sai myöskin kuman 5p kohdista ja lahjoituspalkinnon turkista. Lahjoituspalkintona olivat ihanat pupukorvikset. Eli eipä ollut tälläkertaa ollenkaan turhaa laittaa tytsy pettiin.

Pippin kisasi kv suoraa, jonka meni harmillisesti kahdella hölmölllä virheellä.. Hienoja loikkia sillä oli, ja vauhtiakin löytyi jonkin verran. Poju jaksoi kuitenkin hienosti olla pitkään pientenkin lasten hypytettävänä, ja varmasti ilahdutti monia.

Poppy hyppi ekan kv suoransa ikinä, joten odotukset olivat kaikkea muuta kuin korkealla. Tytsypä kuinktenki yllätti ja hyppi nätin yhden virheen radan mukavalla vauhdilla. On se vaan niin hieno kani!

Merlin oli helpossa suorassa ja ylitti kaikkia odotukset tykittäen radan vain yhdellä virheellä! Saatiin siis vihdoinkin ensimmäinen klassaus. Hyppytyyli sillä on vielä vähän hakusessa, mutta hienoja loikkia oli kumminkin. Innolla odotan miten se hyppii Vantaalla ulkokisoissa. 
SUNNUNTAI


Naomi oli myös sunnuntain petissä. Tuomarit olivat eri kuin lauannataina joten tälläkertaa "vain" 92.5p. Hienosti se jaksoi pitkän messuviikonlopun ja sunnuntainakin nappasi mukaan lahjoituspalkinnon turkista. Hieno tyttö kaikenkaikkiaan. :')

Pippin kisasi viimeisen helpon mutkansa sunnuntaina! Edit: Meni kuulemma kahdella virheellä.. :o Jännä kun en itse huomannut, eikä mulle niin kisoissa sanottu. xd Poitsu tykitteli hienon nopean radan! ♥  Videota tästä radasta ei valitettavasti ole. Tämä hieno pikkumies sai myös lahjoituspalkinnon nopeudesta. Lahjoittaja oli Rabbits Milling About -blogi ja palkintona oranssi hihna. Oli kyllä enemmän kuin hyödyllinen palkinto, sillä Pippin on syönyt edellisen hihnasa melkein poikki. 

Poppy loikki myöskin helppoa mutkaa, ja oikein hienosti menikin. Kaksi hölmöä virhettä sieltä tarttui matkaan, mutta ehkäpä me sitten vantaalta se klassaus saadaan. Hienosti ja hyvällä vauhdilla se kuitenkin meni.

Merlinkin oli helpossa mutkassa. Jo heti aamulla se oli selkeästi hermostuneenpi kuin lauantaina. Se näkyi myös radalla sillä se sähläsi hieman liikaa molemmilla kierroksilla. Tuloksena siis kolme virhettä. Upeasti poju kuitenkin jaksoi koko pitkän viikonlopun! :')Päivän lopuksi järjestettiin vielä epävirallinen tiimihyppy. Merlin kisasi tottakai veljensä Edwinin kanssa, Poppy oli Nutellan parina ja Pippin päätyi Hennan Jedin pariksi. Virheitä tuli kaikilla, mutta hauskaa oli! 

Tässä vielä videokooste messuilta!

13 kommenttia:

 1. Mä taisinkin nähdä sinut. Oli kyllä itselläkin mukava käydä tuolla messuilla.

  VastaaPoista
 2. Mun kanit on selvästi tahtonu sun videolle. :D
  Onnea, sun kaneilla meni hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla jäi harmillisesti messut välistä ollessani tampereen hevosmessuilla. mut ehkäpä ens vuonna pääsis messuille vierailemaan ja näyttelyttämään kaneja. Kiva blogi sulla muuten! :)

  - oma kaniblogini: http://kanimukset.blogspot.fi/ -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja toivottavasti pääset ensi vuonna messuilemaan :)

   Poista
 4. Upeesti meni :3❤️
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mä näin siut 11.4 messuilla :) Naomi oli mun pumpulin vieressä elikkä sen valkoisen punasilmäisen pupun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva kuulla :D Taidan jopa muistaa sun kanis :)

   Poista
  2. :D Joo ja kiva :) Mie ensi ajattelin et pumpuli alkaa tappelee naomin kanssa mut yllätyin pumpuli ei tapellu sen kaa siis kaltereitten läpi.. Ko se tääl tappelee muittenkaa...

   Poista