torstai 9. huhtikuuta 2015

#120 Mitäs kaikkea on tullut tehtyä?


Noh, aikas paljon kaikkea.. :D

Maanantaina, kun oli vielä lomaa, päätin leikata Naomin kynnet, harjata sen ja putsata sen hajurauhaset. Siinä kuluikin ihan mukavasti aikaa, sillä Naomilla on hyvin tummat kynnet joista on vaikeaa nähdä verisuonta. Sillä on myöskin pitkä turkki, joka takkuuntuu helposti ja senkin selvittelyssä kului aikaa (vaikka harjaankin sen melko usein).
Lopputuloksena oli kaunis ja siisti kani, housut täynnä kaninkarvaa ja kädet täynnä naarmuja. :'D
Eilen illalla olin yllättävän ahkera ja siivosin huoneeni ja kanien häkit vielä normaalia huolellisemmin, Keräsin myöskin kaikki turhat roinat lattialta ja nostin maahan jääneet johdot ylös, jotta voisin kääntää kaneille edes hetkeksi selkäni niiden ulkoillessa ilman että joutuisin pelkäävän niitten syövän jotain tärkeää. Laitoin myös kanien boksit messuja varten  valmiiksi, jotten huomenna joutuisi kiireessä tekemään kaikkea.
Onhan tässä tullut väsättyä blogiin uusi ulkoasukin, sillä vanha talvinen ulkoasu alkoi kyllästyttää. Kertokaapa mitä mieltä olette! :)
Ja kaiken tämän lisäksi kerkesin vielä väsäämään Veralle uuden bannerinkin. Siitäkin saa antaa palautetta.Ylihuomenna koittavatkin jo ne kauan odotetut messut! Mahtavaa päästä pitkästä aikaa kisailemaan, tapaamaan ihania ihmisiä ja tottakai nauttimaan messualennuksista! Saa nähdä mitä siitä tulee kun lähden neljän boksin kanssa messuille ja yritän saada vietyä kaikki kanit oikeille paikoille.. :D Saan onneksi sentään kyydin messariin, ettei tarvitse julkisilla seikkailla.
Oletteko te tulossa PetExpoon?

14 kommenttia:

 1. Minä olen tulossa :) tosin en kanien kanssa mutta kumminkin

  VastaaPoista
 2. Oot ollu super ahkera! 8)
  Ja tehny mulle hienon bannerin! :3

  VastaaPoista
 3. Me olemme tulossa messuille! Siellä nähdään.

  VastaaPoista
 4. Hieno ulkoasu :)! Itse en messuille pääse, vaikka kuinka haluaisinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') Harmi, ehkä ens vuonna sitten? :D

   Poista
 5. Oivoi, pian ne messutkin on! Jänskäää! 8)

  VastaaPoista
 6. Tosi siisti ulkoasu! Pitäkää kivaa messuilla, itse en tänä vuonna ole tulossa :)

  VastaaPoista