maanantai 16. maaliskuuta 2015

#117 Pojat pomppii!

Tosin Naomikin esiintyy videolla.. Kuitenkin kuvat ja video ovat enimmäkseen Merlinin ja Pippin hypyistä. :D

Merlin hyppi mielestäni oikein kivasti ja sillä oli jo kunnolla vauhtiakin mukana. :') Valitettavasti kamerasta sattui loppumaan akku kesken kaiken, joten niitä kaikista hienoimpia loikkia ei videolle tullut.
Pippin oli tavalliseen tapaansa innoissaan ja yritti parhaansa, hieno kani! Pippinistä huomaa hyvin kuinka se hyppii ulkona paremmin. :D

Odotan innolla tulevia ulkokisoja, mutta valitettavasti en ole välttämättä pääsemässä mihinkään tähän mennessä ilmoitetuista.. Nokialla olisi kivoja luokkia mutta se on turhan kaukana, yritän tottakai päästä sinne, mutta varmaa se ei ole. xd Saloon pääsisi melko helposti bussilla, mutta en tiedä viitsinkö lähteä sinne saakka pelkästään testaamaan pituutta Pippinin kanssa. Puotinharjulle en pääse sillä juuri samalle päivälle sattui muuta menoa, jonka takia en pääse. :/  Palojoellekaan en välttämättä pääse, mutta se ei ole vielä varmaa. xd

6 kommenttia:

 1. Hienoja hyppyjä :3
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kuinka pitkä välimatka noilla esteillä oli? Näytti mun silmään ehkä turhan lyhyeltä. Mutta puput loikki silti hienosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt :D Sen takia esteet ei tuon korkeampia olleetkaan. Oishan se tottakai ihanne jos vois niitä parin metrin estevälejä kotitreeneissä käyttää, mutta jos haluan käyttää enemmän kuin yhden esteen niin siihen ei ole tilaa. ;)

   Poista
 3. Oih, hienoja loikkia! Tuun vähän myöhässä, kun en oo konetta ehtiny avata, mutta ihan sama XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupsit kiittää! ;3 Ja tuun mäki myöhäs tän vastauksen kaa, nii tasoissa ollaan XDD

   Poista