maanantai 2. maaliskuuta 2015

#114 Klaukkala 28.2

Eilen kisailtiin Klaukkalassa esteillä. Mukana olivat Poppy, Pippin ja Merlin. Vaikka kaikki kanit eivät yrittäneetkään parastaan, niin päivä oli kuitenkin mukava ja oli mahtavaa nähdä kavereita. :) Kuvia minulla ei paljoa ole, mutta onneksi kaikkista kaneista on edes yhdet videot.
Videot (c) Iina L. Kuvat (c) Helmi N ja Vera L.

Poppy kisasi molemmissa helpoissa. Poppy oli koko päivän hieman jäinen, mutta hyppi kuitenkin nätisti. Suoran se meni hitaasti mutta puhtaasti, napaten viimeisen klassauksensa helposta suorasta. Näin ollen Poppy kisaakin nykyään kv suoraa.. :o
Mutkaan se ei jaksanut keskittyä enää yhtä paljon ja meni sen kai kahdella tai kolmella virheellä.

Pippin ei tälläkään kertaa yrittänyt kunnolla. Se meni helpon mutkan laiskasti kolmella virheellä.. Pippin pääsee seuraavan kerran hyppimään vasta messuilla, joten tässä tulee pakostakin hieman taukoa. Toivo kuitenkin että poju innostuisi taas kunnolla viimeistään ulkokisojen alkaessa, sillä se hyppii muutenkin ulkona paremmin.
Merlin oli molemmissa helpoissa hakemassa lisää varmuutta ja kokemusta. Se olikin kehittynyt huimasti sitten Raision kisojen. Ja eteni tälläkertaa itse ja yritti rohkeasti kaikkia esteitä. Helpon se meni kuudella virheellä, ja meno oli vielä hieman haparoivaa. Mutkan ekan kierros mentiin jo viidellä virheellä, toiselle kierrokselle ei valitettavasti päästy sillä arvstelu vaihtui C:ksi. Mutkan se kuitenkin meni vielä paremmin kuin suoran. Merlinillä on paha tapa potkia esteiden takapuomeja ja yrittää ottaa lisää vauhtia esteen keskeltä. Kunhan saan sen lopettamaan nämä, niin se tulee varmasti hyppimään vielä paremmin.

 
2 kommenttia:

  1. Hienosti menivät kaikki, vaikei niitä klassauksia tullut kuin yksi. :)
    Upee Merlin pomppupoika!

    VastaaPoista