tiistai 16. joulukuuta 2014

#90 Luukku 16: Kuka onkaan Poppy?

Päätin siis valaista teitä hieman siitä kuka Poppy oikeasti on, mistä se on tullut ja mitä varten.. ;)

Yksinkertaisuudessaan Poppy on siis marraskuussa 2013 syntynyt risteytystytsy. Poppy omaa siis rex-turkin, ja myytiin meille minirexinä, mutta papereita ei ole joten risteytyshän tuo on. :D Turkki onkin aina Poppyssa se ensimmäinen asia josta ihmiset kiinnostuvat, juurikin tuon turkin takia Popy on saanut ns. tuntemattomilta enemmän huomiota kuin muut kanini.. xd Poppyn väriä kasvattaja ei osannut sanoa, mikä jäikin häiritsemään minua kovasti, sillä haluan tietää minkä värisen kanin omistamme. Googletin siis erinäisiä värejä, ja kysyin myöskin eräässä fb:n kaniryhmässä asiasta, ja tulin siihen tulokseen että Poppy on väriltään castor.

Poppy muutti meille helmikuussa, ja tuli koko perheen lemmikiksi, ja elelikin aluksi alakerrassa ja oli vapaana hyvikin paljon, sisustusta kuitenkin muutettiin ja nykyään Poppy asuu siskoni huoneessa. :)

Luonteeltaan Poppy on oikeasti hyvin kiltti ja sosiaalinen. Mutta jottei nyt huijata ketään, niin täytyy kertoa että tällähetkellä neiti murkkuilee melko pahasti ja puolustaa ärhäkästi reviiriään.. xd Tämän takia en olekaan uskaltanut yrittää yhdistää Poppyä Naomin ja Pippinin kanssa, sillä en usko sen hyväksyvän muita kaneja noin vai.. :/

Poppya ei alunperin ollut tarkoitus ikinä edes opettaa hyppimään, eikä varsinkaan ottaa kisoihin mukaan! Päätin kuitenki joskus omaksi ilokseni opettaa sen esteille, ja siitähän se tykkäsi! :') Otin sen pari kertaa kisoihinkin mukaan, mutta meno oli rehellisesti sanottuna pelkkää säätämistä.. :D Sen jälkeen Poppy steriloitiin ja joutui sitten kisatauolle. Tauon jälkeen vein sen pitkästä aikaa kisoihin, ja se kannatti! Neiti meni radan vähän turhakin rauhallisesti, tullen kuitenki viidenneksi! :o Sen jälkeen en enää tytön hyppytaitoja epäillyt, joten ilmoitin sen myös messuille. Messuilla tytsy yllätti kaikki! Se hyppi ekan kierroksen nätisti muutamalla virheellä, päästen seuraavalle kierrokselle. Toisella kierroksella se hyppi tasaiseen tahtiin puhtaan radan, ja tuli kolmanneksi  saaden upean pienen pokaalinkin! :') Olen päättänyt että Poppy saa kulkea kisoissa mukanani niin kauan kun touhusta nauttii, ja esteet eivät ole sille liian korkeita!

10 kommenttia: