perjantai 12. joulukuuta 2014

#86 Luukku 12: Jouluvalmisteluja

Meillä ei anakaan vielä lunta ole, mutta aina voi toivoa että
saataisiin valkoinen joulu!
Puolet suklaista syöty, puolet jäljellä! Se tarkoittaa sitä että pitäisi alkaa tehdä kunnolla jouluvalmisteluja. Tänään taitaa olla viimeinen päivä lähettää joulukortteja, joten eilisilta kuluikin pitkälti niiden askartelun parissa..

Joulu lähestyy kovaa vauhtia joten ajattelin ottaa aiheeksi jouluperinteet. Monilla ihmisillä ja miksei eläimilläkin on tapana tehdä jouluna juuri tietyt jutut tietyssä järjestyksessä. Minulla seuraava projekti on joulusiivous! On siis tarkoitus tossa viikonloppuna siivota ainakin oma huoneeni sekä eläinten tilat perusteellisesti. Siitä olisi myöskin tarkoitus kuvata video. :) Aion myöskin ehdottomasti sisutaa oman huoneeni ja kanien häkit jouluisiksi. Tänä vuonna ostimme muovikuusen lisäksi aidon pöytäkuusen, jonka kanit saavat tuhota joulun jälkeen. :DIhmisillä ruoka on suuressa osassa jouluvietossa, ja erilaisia jouluruokia onkin pitkä litanja. Mikä on teidän suosikkiruokanne jouluna? Eläinkaupoissa myydään joulunakaan korille ja kissoille paljon eirlaisia jouluisia herkkuja, mutta kaneille ei tunnu lötyvän mitään. Kaneille on kuitenkin onneksi melko helppo keksiä itsekinerilaisa herkkuja ja leluja! :') Saavatko teidän kaninne joululahjoja tai jouluherkkuja?

Ensi viikko on onneksi viimeinen kouluviikko, ja sen jälkeen pääsee vihdoin rentoutumaan, Vielä on kolme koetta jäljellä joihin pitäsi lukea ja panostaa, mutta niiden jälkeen seen varmaan toteutettua hieman erikoisempiakin postauksia tänne blogin puolelle! :)

Hyvää joulunodotusta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Meillä on kanien häkit jo koristeltu (tai no - tänään ehdin panostaa) Ja meillä kanit saa tänä jouluna jotkut pienet lelut varmaan lahjaks ja sit niillä on "jouluateriana" vähän astetta upeampi tuoreruoka annos + ite tehty keksi ns. piparina C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä itekki jaksais.. xdd Kuulostaa kivalta! :') Pitää itekki tehä pupuille noita keksejä! :3

   Poista
 2. Hui saakeli!!! Kattelin vähän noita sun vanhoja postauksia ja häkin esittelyjä... Sun kaneilla on ihan sairaan pienet häkköset. Varsinkin poppyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota jooh.. XDD Nuo häkit eivät missän nimessä ole sairaan pienet, vaan täysin riittävän kokoiset kaneille. :) Suosittelen ottamaan asioista selvää ennen kommentoimista, ja lopettaamaan anonapin takan piileskelyn. En pitäisi kania "sairaan pienessä" häkissä. Kiinnostaisi myös tietää omistaako tämä anonyymi itse kaneja, ja millaisessa häkissä ne sitten mahtavat elää, että on varaa tulla pätemään normaalikokoisista häkeistä..

   Poista