torstai 11. joulukuuta 2014

#85 Luukku 11: Merlin ♥

Olin jo aiemmin miettinyt kolmannen kanin hankkimista, ja kun Naomi ja Pippin tulivat toimeen aloin harkita sitä vakavammin. Kun vanhemmiltakin irtosi lupa niin aloin katselle tulevia poikueita tarkemmin.

Katselin erilaisia poikueita, niiden tavoitteita, vanhempien luonteita ja muuta sellaista, ja satuinkin löytämään kiinnostavia poikueita. Tarkemmin kyseltyäni ja mietittyäni kiinnostuin eniten Katrionalle pari viikkoa sitten syntyneestä poikueesta. Juteltiin sitten Katin kanssa vähän enemmän siitä poikueesta ja vapaana olevista uroksista. Japsilapsi oli ollut alusta alkaen suosikkini koko poikueesta, ja pystyin hyvin ottamaan sen sijoitukseen, joten varasin tottakai sen! :')

Seuraavat 5vk odottelin sitten innolla uutta kania, ostin uusia tavaroita ja katselin joka viikko uusia kuvia muksuista.


Kun vihdoin oli aika lähteä kania hakemaan, oli häkki jo valmiiksi sisustettu ja tavaroita hankittu. Matkaa oli n. 1,5h suuntaansa, joka oli tosin pieni miinus sillä sen takia pääsimme hakemaan Merlinin vasta viikonloppuna. Heti kanin syliin saatuani ihastuin heti sen olemukseen ja siihen ettei se pelännyt ollenkaan, sillä kaikki muut kanini ovat potkineet aluksi paljon. xd

Kotona Merlin tutki jo uteliaana paikkoja ja näytti upean sosiaalisen luonteensa.

Nyt Merlin on asunut täällä jo vähän päälle 2 vk. Merlin on kotiutunut super hyvin, ja osasi jo alusta alkaen luottaa ihmisiin ja ottaa rennosti. Pikkuinen vetelee iloralleja häkissäänkin, ja rakastaa ulkoilua ja riehumista, Se on myöskin onnistunut tuohoamaan jo melkein kaikki lelunsa.. xd
Merlin omaa kaikenkaikkiaan aivan mahtavan luonteen, ja on aina vastasssa häkin ovella. :'D

Tavoitteita Merlinin kanssa, on tottakai antaa sille hyvä ja pitkä elämä. Tämän lisäksi Merlin on esteprojekti poikueesta joten pääsee ehdottomasti kisaamaan, kunhan tajuaa esteilyn idean. Petteilyä aion myöskin varmasti kokeilla ainakin aluksi, myöhemminkin ainakin silloin kun näyttelyitä järjestetään kisojen yhteydessä.

Tässä vielä kuvia aikajärjestyksessä! :D Ekat 3 kuvaa (c) Katriona A!


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus. :')
    Edwinhän se siellä kolmannessa kuvassa linssiluteena. >:3

    VastaaPoista