tiistai 18. marraskuuta 2014

#70 Arkista menoa!

Ajattelin tehdä uudestaan tällaisen postauksen, johon laitan kaikkia kuvia joita olen tässä muutaman päivän aikana ottanut, ja mitä meille oikeastaan kuuluu! :)

Äsken laitoin Poppyn häkin uuteen uskoon, sillä se oli onnistunut tuhoamaan mattonsa täysin, eikä sillä ollut juurikaan virikkeitä siellä.. :/ Kuvan ottamisen jälkeen sinne on vielä lisätty pahvilaatikko mökiksi, ja se alkoiikin heti leikkiä innoissaan uusilla virikkeillään! :')


Isovanhemmat kävi myöskin kylässä, ja toivat kaneille ison säkillisen itse kuivattuja omenoita! :')
Nyt rittää pupuille herkkuja vähäksi aikaa. ;) Ja tulihan siinä samalla sitten kakkuakin leivottua, sekä tapeltua vauvan häkkiin tulevan lelun metallikiinnityksen kanssa.. xdd

Vauvan häkistä puheenollen, sitä onkin tullut sisustettua urakalla! ;D Sen verran innoissani olen uudesta tulokkaasta, että pakkohan sitä oli joitain päästä tekemään. Varsinkin kun haetaan pikkuinen lauantaina, niin häkin on oltava valmis siihen mennessä! ;3
Tässä vielä näyte Pippinin naamasta,sen nojatessa häkin seinää vasten, ja kuva niiden tuhoamasta lelusta, sekä innokkaita pupuja tulossa ulos häkistä! :')

Muistakaapas vielä kaydä osallistumassa Bunnie Story -blogista löytyvään, kanelle ja jyrsijöille suunnattuun arvontaan!! :3

Pääset arvontapostaukseen klikkaamalla kuvaa.Tälläkertaa tälläinen vähän lyhyempi postaus, mutta ensi kerralla kirjoittelenkin sitten jo uudesta kanista! Silloin tuleekin sitten enemmän juttuja tänne blogin puolelle!

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus!
  Meillä onkin jo pikkupupu muuttanut kotiin, itseasiassa haimme sen tänään! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! :')
   Itseasiassa huomasinkin ton jo ;) mut epistää! Miks kaikki muut hakee jo tänään! D::

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha, se on kieltämättä vähän hupsu! :'33

   Poista
 3. Awww taas ja aina niin ihania kaneja vaan (sori kommentoin melkein ikivanhaan postaukseen, tän tänne laitosta.. Aika paljon aikaa) olen tuohon arontaan osallistunutkin jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puput kiittää!! :'3 Haha :D Eipä mitään, kommentit on aina tervetulleita! ;)

   Poista