sunnuntai 9. marraskuuta 2014

#67 Kuinka ylpeä voikaan kaneista olla / Lemmikkimessut 2014!

Ostokset messuilta.
Olin siis messuilla ainoastaan eilen.. :/ Mutta oli kyllä mahtava päivä! Oli ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa, ja Pippinkin pääsi vihdoinkin kisaamaan, messut olivat muutenkin isompi juttui kuin tavalliset kisat, ne ovat kokonainen taphtuma! :') Minä ja kanit olimme kaikki ekaa kertaa sisäkisoissa, ja vieläpä messuilla suuren hälinän keskellä joten sen kummempia odotuksia ei ollut. xd
Oli kaikenkaikkiaan upea päivä ja ensi vuonna ehdottomasti uusiksi! ♥
Video (c) Iina L. Estekuva (c) Vera tai Emma L.

Kuvia lisäilen siihen tahtiin kun niitä saan!Poppy  


Poppy kisasi siis helppoa suoraa. Lämpässä olin helpottunut, siitä että se tajusi hyppiä sisäsällä hyvin. Eka kierros mentiin hieman ihmetellen, kolmella virheellä kuitenkin. Arvosteluluokkana oli C, mutta kuten arvelinkin, Poppy pääsi onneksi seuraavalle kierrokselle!
Toisen kierroksen se meni tasaisen varmasti ja puhtaasti! :o Näin sai tytsy toisen klassauksensa helposta suorasta! 
Poppy sijoittui kolmanneksi! Tuo kani, jonka edelliset kisat ovat olleet suurimmaksi osaksi pelkkää sähläystä, ja joka ei ole ikinä ennen ollut sisäkisoissa, sijoittui kolmanneksi yli 40 kanin joukosta! :o ♥
Pippin


Pippin kisasi kv suoraa, ja nämä olivat sen ensimmäiset kisat yli kuukauteen. Lämpässä se potki esteitä ja eteni hitaasti.. Ekan kierroksen se meni samaan tyyliin kuin lämpässäkin potki esteitä ja hidasteli, maaliin kuitenkin päästiin ja 7 virhettä tuli.. xd Aikaa oli kuitenkin sen verran että arvosteluluokka vaihdettiin A:ksi, joten kaikki kanit pääsivät toiselle kierrokselle.
Toisella kierroksella ekan esteen meni nätisti, ja jo toiselle jouduin korjaamaan, mutta sen jälkeen poitsu heräsi ja tykitteli radan nopealla vauhdilla ja vain yhdellä virheellä! Nyt Pippininllä on jo kaksi klassausta kv suoralta. :)
Palkintojen jako alkoi, ja mitä lähemmäs kärkeä päästiin, aloin epäillä yhä enemmän että saikohan Pippin kuitenkaan mitään.. xd Pippinpä kuitenkin yllätti ja voitti koko keskivaikean suoran! :') ♥Olitteko te messuilla? Ja jos olitte niin olitteko kisamaassa / näyttelyissä vai muuten vaan kateselemassa? Ja miten teillä sujui messut, pärjäsivätkö kanit, kulutitteko liikaa rahaa? :)

24 kommenttia:

 1. Vau, onnea hienoista suorituksista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Noi osaa aina yllättää.. :D
   Tulkaa hei tekin käymään joskus taas kisoissa? :)

   Poista
  2. Joo oltiin viimeksi tänään ;D mut ens vuonna yritetään käydä useemmin! :)

   Poista
  3. Aijaa, olitte vai? :D Mutta ruvetkaa käymään oikeesti aktiivisemmin kisoissa, varsinki ku Mella on kuitenki tommonen tykki! :')

   Poista
 2. Onnea! Ei ollut teillä turha reissu! Ite jäin kotiin, mutta keväällä sitten PetExpoon! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 No ei todellakaan! :D No mutta keväällä sitten, eiköhän mekin sinne tulla! ;D

   Poista
 3. Onnea hienosti meni! :)) Ihanat pupuset sulla! Mistä löysit noita genesis pikkupusseja? :o itse en nähnyt niitä missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia!! :)
   Noi on ilmaisnäytteitä joita oli muistaakseni 24 petsin pisteellä. ne loppuivat sieltä aina välillä ja hetken päästä tuli taas lisää.. ;D

   Poista
 4. Ihanat pupuset♥ Itse olin vaan myös tona yhtenä päivänä. Olisin itse mennyt mieluusti näyttelyihin, mutta niitä ei tänä vuonna kääpiöhamstereille ollut :/ Keskityin siis vain itse kalastelemaan messu tarjouksia, ja sainkin isot pussit kamaa ;D

  VastaaPoista
 5. Ja miten itse olet tehnyt tuon ulkoasun? Haluisin tonne munki puolelle jonkun kivan taustakuvahömmelijutskan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :') Messutarjoukset on parhaita! ;D
   Blogin taustan olen valinnut bloggerin omista. Jos taas banneria (toi kuva tossa ylhäällä) meinaat, niin sen olen tehnyt itse gimpillä. :) Ja olen tehnyt kaverillenikin bannerin, ja voin välillä tehdä muillekkin kunhan on hyviä kuvia ja selkeät toiveet.. ;)

   Poista
 6. En kestä enää sun tykki kanei <3 Onnea hirweesti oon nii onnelline teiän puolesta :3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, Mila kiitti ihan hirveesti!!! <3 :')

   Poista
 7. Hei onnee vielä! :'3 Aivan mahtavast meni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii!! :'3 <3 Eipä menny Daimillakaan yhtään sen huonommin! ;)

   Poista
 8. Vau, upesti suoriutuivat kisoista sinun puput! :)

  VastaaPoista