lauantai 25. lokakuuta 2014

#63 Kanien syyshyppyjä! (video)

Aiemmin päivällä tuli into tehdä video ja mennä vaihteeksi hypyttämään kaneja kunnolla ulos! :) Nappasin siis kanit vuorotellen mukaani ja kuvasin videota niitten hypyistä.Naomin kanssa kokeiltiin pitkästä aikaa kunnon rataa, ja se yritti hienosti. Puomeja lenteli, mutta varsinkin ekan esteen se hyppäsi hienosti useamman kerran. Olen kuitenkin tosi ylpeä siitä kuinka se yritti parhaansa, ja hyppäsi jokaisen esteen! :')

Poppy loisti tänään! Se oli todella innoissaan ja hyppi esteet huimilla loikilla! :o Tyttö tosiaan yllätti, vauhtiakin sillä oli. Pihamme on tosin nurmikkoa, joten sitä täytyi jäädä välillä vähän maistelemaan.. xd

Pippin hyppi myöskin oikein hyvin! :) Jotain turhia tiputuksia tosin oli, ja se jostain syystä yrittää ponnistaa esteestä kesken hypyn.. xd Mutta eipä tuo haittaa, sillä intoa oli kuitenkin, eikä se sitäpaitsi ole ollut kisoissa yli kuukauteen! :3

8 kommenttia:

 1. Mulla olis vinkki sulle. Jos laittaisit pidemmät välit esteiden välille kanien olisi luultavasti helpompi hyppiä esteitä :)

  kaninkapalat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän.. :D Meillä on sen verran pieni takapiha, ettei sinne saa kunnon rataa jos esteiden välit ovat samaa luokkaa kuin kisoissa. Tottakai kani hyppää paremmin kun esteiden välissä on enemmän tilaa (jos se siis osaa ottaa vauhtia). Jos olisi enemmän tilaa, nii esteiden välit olisivat tietysti suuremmät.

   Poista
 2. Poppy hyppii ihan mielettömän hyvin !! :o mikset käytä kisoissa sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppy kiittää! <3 Kyl se on muutaman kerran käyny, mut pitäs kyl ruveta ottaa sitä uuseemmin mukaa.. xd

   Poista
 3. Hienosti hyppivät kaikki! (:

  VastaaPoista
 4. Poppy hyppää niin hienosti! Sunki kaneista kuoriutuu oikeita tykkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppy on tommonen yllättäjä! :') Haha, toivotaan! ;D

   Poista