maanantai 6. lokakuuta 2014

#56 Kisailua ja onnellisuutta ♥

Eilen olin Poppyn kanssa epv - kisoissa Paljoella, mutta niistä en koe tärkeäksi kirjoitella sen enempää. Poppy kisaisi helpossa suorassa ja kv suorassa, molemmat kai 2 virheellä.. :D Sillä on kyllä tosi hyvä vauhti ja into, joten kaikki virheet tuppaavat olemaan vauhtivirheitä.. xd Tässä kuitenkin hieman kuvia Poppyn hypyistä! Kuvat (c) Roosa R.

Kisoissa ostin myöskin Roosalta tilaamani esteen. Kisojen jälkeen Pippin saikin heti kokeilla sitä! Itse ainakin tykkään tosta esteestä tosi paljon! :') Puomit tosin vähän lenteli, ainakin noissa kuvissa.. :D


Otsikossa lukeva onnellisuus liitty siihen, että olen tässä muutaman päivän ajan yrittänyt tutustuttaa Pippiniä ja Naomia, hyvin tuloksin! :') Puput asuvat siis tällähetkellä molemmat kerroshäkin alakerrassa. Mitään ylimpiä ystävyksiä nuo eivät vielä tietenkään ole, mutta tulevat kuitekin niin hyvin toimeen etten niitä viitsi enää erottaakaan. Kaksikosta tuli tottakai nappailtua myös paljon kuvia, joten nauttikaa niistä! :D12 kommenttia:

 1. ei ehkä kannattais kastraation jälkeen noin nopeesti hypyttää kanii xd sen takia on kisoissakin sellaset säännöt, ei ne turhaan oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä mitkä säännöt kisoissa on, kun kerran itse kisaan.. :) Ja kastraatiosta on jo 2vk, ja Pippin on jo täysin oma itsensä ja parantunut hyvin. Hypytän sitä tottakai vähemmän kuin ennen kastraatiota. Kyllä mä kanini sen verran hyvin tunnen etten vaadi siltä liikoja, sitäpaitsi maalsijärkeä käyttämällä pääse jo pitkälle.. :D

   Poista
  2. (Tuo sääntö liittyykin enemmän siihen, ettei haava repeä hyppiessä. Ja leikattu kohta ihossa on herkempi rikkoontumaan vielä pitkään vaikka haava muuten ehjältä ja siistiltä silmämäärin näyttäisikin.)

   Ei muuten kannata hypyttää noin kovalla alustalla. Vielä suurempi ongelma ovat nuo lautojen väliset raot! Vaikka kanin tassut eivät sinne kokonaan mahtuisikaan, niin erityisesti etutassut ja varpaat voivat kanin laskeutuessa vääntyä ikävästi osuessaan lautojen reunoihin ja osittain niiden väliin. Hypytä ennemmin soralla tai matolla. Kisasäännöissäkin kielletään kovalla alustalla hypyttäminen ilman mattoa.

   t. eri ano

   Poista
  3. Tiedän, tiedän ja tiedän. Olen lukenut kilpailusääntöjä ja tiedän riskit haavan kanssa. :) eipä neuvomisessa mitään vikaa ole mutta ei sitä tarvitse useampaan kertaan tulla sanomaan, ja vieläpä anonyyminä.. :D (ja tiedostan kyllä että väitit olevasi eri ano, mutta mistäs sen tietää kun et nimellä uskalla tulla sanomaan)

   Poista
 2. Ihanan persoonallinen kaksikko, Naomi ja Pippin yhdessä :D<3

  VastaaPoista
 3. Poppy on niin hienoo! :3 Kiva kaksikko;)

  VastaaPoista