torstai 18. syyskuuta 2014

#51 Ihan tavallinen kuulumispostaus!

Tajusin siis etten ole pitkään aikaan kirjoitellut kunnolla siitä mitä kaneille nykyään kuuluu! :) Joten tässä hieman pitemmän kaavan mukaan pupujen tämänhetkisiä kuulumisia. Sekä hyppyvideo! Pippinin kanssa kokeiltiin helppo/kv tasoisia esteitä, sillä sunnuntaina koittaa poitsun eka kv suora! :')
Naomin kanssa treenattiin helpon tasoisia esteitä , ja oikein hyvin meni. :)

Miksiköhän minulla ei kesälomalla, kun olisi ollut paljon aikaa, ollut yhtään postaus intoa tai ideoita, mutta nyt kun pitäsi keskittyä kouluun tulee kokoajan uusia ideoita ja on kauhea into postata.. :DPippin


Pippinin ajatukset pyörivät tällä hetkellä vain tyttöjen ympärillä.. :D Poitsulla siis hormoonit hyrrää ihan kunnolla, ei mm. pysty enää hyppimään sisällä, sillä keskittyminen ei onnistu kun Poppyn häkki on ihan vieressä.. Myöskin silloin kun Pippin on vapaana huoneessani niin se menee aina pyörimään Naomin häkin eteen hyvin innoissaan.. :D Ja tästä syystä sunnuntain kisojen jälkeen Pippin joutuu luultavasti hetkeksi kisatauolle ja koitetaan saada sille  kastraatio aika mahdollisimman pian.. :DD
Kuten videosta ja Pippinin kisamenestyksestä huomaa, niin ulkona se pystyy keskittymään oikein hyvin, sisällä vaan on liikaa naaraiden hajuja..
Muutoin Pippin on täysin oma itsensä, ihana, vilkas pikkupupu.. :)Naomi


En vaan tajua.. Tämä tyttö on nyt ihan äsken kokenut täydellisen luonteenmuutoksen..xd Positiivisessä mielessä siis kuitenkin.. Tämä kaikki siis tapahtui ihan yhtäkkiä, enkä itse käyttäytynyt tai toiminut mitenkään erilailla..
Tytsy on siis saanut todella paljon lisää rohkeutta, ja on paljon sosiaalisempi, eikä enää arasta ihmisiä vaan luottaa minuun. Esimerkiksi nykyään jos istun lattialla niin Naomi tulee  heti katsomaan ja tökkii kuonolla ja kiipeää syliin. :) Se on myöskin yhtäkkiä tajunnut hyppimisen idean kunnolla, eikä enää pelkää yhtäkkiä suurentunutta estettä.. Ja koska se on saanut yhtäkkiä jostain annoksen rohkeutta, se on myöskin muuttunut vaativammaksi, eli nykyään se huomauttelee ainakovaan ääneen jos heinä on päässyt loppumaan, tai jos hän ei mielestään ole saanut olla tarpeeksi vapaana, tai muuten vaan pitää saada huomiota. 
Olen kuitenkin todella iloinen tästä Naomin yhtäkkisestä "luonteenmuutoksesta", sillä se on nykyään selvästi iloisempi ja sosiaalisempi, ihan kuin toinen kani! :')


Tulevista tapahtumista sen verran että sunnutaina tullaan Puotinharjulle, jossa Pippin kisaa ekan kv suoransa. Sen jälkeen Pippin päätyy luultavasti kisatauolle, mutta Poppy saa taas kisata, joten jos ensi kuun aikana kisataan, niin se tapahtuu tyttöjen voimin. :) Marraskuussa olen tulossa Helsinkiin messuille, mahdollisesti myös Turkuun, riippeun siitä miten sinne pääsee julkisilla.. :D

2 kommenttia: