maanantai 8. syyskuuta 2014

#47 8.9.2013 Eli tasan vuosi sitten..

..käytiin hakemassa, jotain mistä oli kauan haaveillut, ikioma kani. Tänään tulee tasan vuosi siitä kun Naomi muutti meille! :)

Pitkän intämisen pyytämisen jälkeen sain lopulta luvan omaan kaniin. Olin varma että haluasin leijonanharjaksen, sillä oli ihaillut niitä jo kauan, jonkin aikaa etsittyäni törmäsin petsiessä ilmoitukseen myytävistä leijonanharjasnaaraista. Soitimme kasvattajalle ja kysyimme voisiko kaneja tulla katsomaan jossain vaiheessa, se onnistuikin heti samana iltana, joten kävimme nopeasti ostamassa uuden isomman häkin. Kun pääsin katsomaan kaneja, tiesin heti että haluaisin Naomi, kaikki muut olivat mustia ja raudanharmaita, Naomi oli ainoa madagaskar. Se erottui joukosta, ja kasvattaja sanoi että sillä ja sen siskoilla tulisi olemaan todella hyvä harjas, se kuulsoti tietenkin todella hyvältä sillä halusin että leijonanharjaksella olisi kunnon harjas. Naomi lähtikin heti mukaamme, ja pääsi asumaan Brunon viereiseen häkkiin. Naomi ja Bruno ystävystyivät nopeasti, ja olivat sen jälkeen aina yhdessä, ja murkkuillessaan/kiimaillessaan Naomi puollusti Brunoa  hyvin ärhäkästi.

Naomin kanssa uskaltauduin ekaa kertaa kaninäyttelyyn. Sillä oli tatuoinnit molemmissa korvissa, sukutaulut ja se oli ostettu kasvattajalta. Kun Naomi oli ollut minulla n. puoli vuotta suuntasimme sen kanssa ensimmäisiin näyttelyihin, ne olivat SKY:n järjestämät pet näyttelyt (Pornainen 8.2.14). Tutustuin Pornaisissa muutamiin uusiin ihmisiin, ja päivä oli niin kiva, että jatkoimme petteilyä.

Naomi on aina ollut luonteeltaan hieman ujo, mutta olen onnistunut saavuttamaan sen luottamuksen. Sitä on myöskin todella helppo käsitellä. Naomi oli Brunoa kohtaan todella rakastava ja huolehtivainen, ja toivon että se ihastuu Pippiniin samalla tavalla, silloin kun niitä joskus kunnolla tutustutan.

Tällä hetkellä tavoitteena on opettaa Naomi hyppimään kunnolla esteitä, ja saamaan lisää rohkeutta. :)

Tässä vielä aikajärjestyksessä joitain uudempia ja vanhempia kuvia Naomista, sekä hyppyvideo.

4 kommenttia: