torstai 8. toukokuuta 2014

#19 Pienet pomput, suuret pomput on ne hauskoja~

Hypytin tänään äitin kania Poppya, joten nyt kaikki estehypystä vähääkään tietävät kertoo mielipiteensä. Kiinnostaisi nimittäin käydä sen kanssa kisaamassa, kun se kuitenkin tykkään hyppiä. :) Se vaan sattuu vihamaan noita valjaita..


Hankittiin myöskin Pippinille valjaat ja vein sen ulos. Oltiin tosin
aika vähän aikaa kun oli eka kerta. :)
7 kommenttia:

 1. Upea kevyt kroppa kyllä Poppylla! Välillä vaan hyppytyyli hakusessa, hauskoja kenguruloikkia! :D Myös kiva etenevä vauhti näyttäisi useimmiten olevan, kokeilkaa ihmeessä joskus kisojakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, sillä on ongelmia tajuta tota kolmatta puomia, kahella viel sujuu.. xD ja mitenköhän sille sais opetettua että puomia ei kuulu heittää...

   Poista
  2. hahaha se oli kyllä kaikista hauskin kohta! Tosi suloinen :') Ei kannata päästää sitä niin lähelle puomia. Meillä taas tökkäsevät puomin alas jos pääsevät liian lähelle ja näyttävät jo siltä, että eivät hyppää. Sit vaan otan enemmän vauhtia!

   Poista
 2. Haha, ihana Poppy kun heitteli tuota puomia ja hyppäsi samalla! :D Joo, eihän se hyvä juttu ole estehypyn kannalta, mutta hauskan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se hauskan näköstä, muttaa... XD

   Poista
 3. Yksi vinkki hypytykseen: Jos kani jatkuvasti pudottaa tietyn esteen, kannattaa se laskea mataammaksi. Kani saa tällöin onnistumisen tunteen ja kaikille jää hyvä mielikuva harjoittelusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laitettiin se takasin matalammaks tossa lopus juurikin tuon takia :) se pääsee ton kolmannen yli vaan jos on tarpeeks tilaa ottaa vauhtia ja toi matto on harmittavan pieni..

   Poista